6
Mayıs
2024
Pazertesi
BİTLİS

Üsküdar'ın Kız Kulesi Bitlis'e taşınıyor

Bitlis Belediye Başkanı Cevdet Özdemir, İstanbul'un Üsküdar İlçesi Belediyesi tarafından şehir merkezine 'Kız Kulesi' maketinin yapılacağı bildirdi.

Başkan Cevdet Özdemir, Bitlis Belediyesi'ni kardeş olarak seçen Üsküdar Belediyesi Hüsrevpaşa Mahallesi'nde yaptıracağı 'Kız Kulesi' maketi öncesinde havuz yaptırdı. Özdemir, 'Üsküdar Belediyesi' ismini verecekleri havuz ve maket çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Yıllardır bu alanda bir şey yapılmıyordu. Önceki belediye havuz yaptıracaktı ancak yapamadılar. Bizde maddi imkansızlıklar nedeniyle yapamadık. Bu nedenle Üsküdar Belediyesi ile görüştük ve bizi kardeş belediye olarak gördüler. Kendi elemanlarını gönderip havuzu yapıyorlar. Havuzu 8 Ağustos Bitlis'in kurtuluş törenlerine yetiştirmeyi planlıyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2005 Cumartesi 11:58:46
Güncelleme :9 Temmuz 2005 Cumartesi 20:29:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
berfin kılıç IP: 78.177.2.xxx Tarih : 11.05.2008 12:28:45

bence taşınmasın çünkü ben tasarım dersinde kız kulesine geçemeyen yani gemiyle yada neyle gidiliyorsa onla gidemeyen korkan midesi bulananlar için bir sistem yapıcam maketini bir yürüyen merdiven koyacağım onla geçsinler yüüyen merdivenle gitmek de kolay olacak.ben 6. sınıfa gidiyorum yani ortabire öğretmenim bana bu çalışmada yüz verdi tabi size anlattığımdan dahadetaylı size tam detaylı anlatamadım heeee şu üsküdarın kız kulesi taşınamaz izin vermeyiz o bizim kız kulemiz kimseye yar etmeyizzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!