1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Vali Güroymak esnafını dinledi

Bitlis Valisi Mevlüt Atbaş, Güroymak esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Vali Atbaş, İlçe Kaymakamı Rıfat Altan, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Bulut ile birlikte ilçeyi gezerek esnafla sohbet etti.

Güroymaklı vatandaşların sorunlarını dinleyen Atbaş çözüm için ilgililere talimatlar verdi. Bir gazetecinin "Devlet hastanesinde uzaman doktor sıkıntısı var, bununla ilgili bir çalışma yapılacak mı?" sorusuna Vali Atbaş, "Güroymak Devlet Hastanesi'nde uzman doktor sıkıntısı olduğunu biliyorum. Bu konuyu üst makamlara bildirdik. Bu sıkıntıyı da en kısa zamanda halledeceğiz" cevabını verdi.

Aynı gazetecinin "İlçedeki eğitim kalitesinin artması için buraya bir yüksek okul yapılamaz mı?" sorusun ise Vali Atbaş "Bitlis Eren Üniversitesi rektörüyle görüştük. Yüksek okul konusu üzerinde hassas bir şekilde durduklarını belirttiler" diye konuştu.

Vali Atbaş, Güroymak gençlerinin faydalanması için Özel İdaresi'ne ait bakım evinin Gençlik Merkezi yapılmasını ve ilçede yapımı devam eden futbol sahasının biran önce faaliyete geçmesi için talimat verdi. Vali Atbaş ardından bir kahvehanenin önünde oturarak vatandaşlarla çay içip sohbet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 16:53:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?