1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Vekiller esnafı ziyaret etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bitlis milletvekilleri Vahit Kiler ve Cemal Taşar, parti teşkilatıyla birlikte esnafı ziyaret edip bir süre sohbet etti.

Esnaf ziyareti yapan milletvekilleri, ildeki sorunlar hakkında bilgi aldı.

8 Ağustos Bitlis'in düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü münasebetiyle Bitlis'te bulunan milletvekilleri esnaf sorun ve sıkıntılarını dinledikten sonra imkanları nispetinde bunları çözeceklerini söyledi.

Milletvekili Vahit Kiler, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın da Bitlis kurtuluş törenlerine katılacağını belirterek, "Bizler milletvekilleri olarak fırsat buldukça ilimize gelmeye çalışıyoruz. Meclisin tatile girmesi ve ilimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü nedeni ile burada bulunmaktayız. 8 Ağustos günü Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan da Bitlis'te olacak. Kurtuluş gününde Kiler ailesinin yaptırmış olduğu Hikmet Kiler Fen Lisesi, Fenerbahçe ikinci Başkanı ve aynı zamanda hemşerimiz olan Nihat Özdemir'in yaptırdığı Limak Çimento Fabrikası, 150 yataklı ek hastane binası temeli gibi bir dizi açılış Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2008 Çarşamba 18:58:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
YAZIKLARR OLSUN IP: 85.98.65.xxx Tarih : 6.08.2008 20:42:09

BU NE YAA REKLAM KOKAN HAREKETLER BUNLAR REKLAAAAAMMMM BELEDİYE BAŞKANI NERDE YOLLAR FOSEPTİK ÇUKURUNA DONMÜŞ DURUMDA YAMALAMA NEREYE KADAR BAŞKAN BU DON DEĞİLKİ YAMA YAPILIYO :) NEYSE SAYIN BAŞBAKANIMIZA CEVABINIZI VERİRSİNİZ ARTIK LAKÇİLER