8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Veliden okula tam donanımlı sınıf

VELİDEN OKULA TAM DONANIMLI SINIF

Bitlis'in Tatvan ilçesinde yaşayan Pelin ve Yalçın Aydın çifti, Mehmetçik İlköğretim Okulu'nun bir sınıfını tam donanımlı olarak döşeyerek eğitime katkı sağladı.

Kendi kızların da eğitim öğretim gördüğü 1/C sınıfına kendi imkanlarıyla modern bir sınıf haline getiren Aydın çifti, sıra, dolap, perde, masa örtüsü ve projeksiyon cihazı yanı sıra duvarları da badana yaparak okula modern bir sınıf kazandırdı. İlçe Kaymakamı M. Şefik Güldibi, İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz, Şube Müdürü Sani Ekin ve Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Uludağ ile birlikte okulu ziyaret etti.

Yalçın ailesi tarafından döşenen sınıfı gezen Kaymakam Güldibi, İl Milli Eğitim Müdürü Korkmaz ve beraberindekiler, sınıfın son derece modern olduğu ve velinin bu davranışı kendilerini mutlu ettiğini söylediler. Öğrencilerle bir süre sohbet den Kaymakam Güldibi, "Bu ailemiz örnek bir davranış sergilemişleridir. Okulumuzun bir sınıfını çok modern bir hale getirmişlerdir. Onları tebrik ediyorum. Bu çalışmaların diğer velilerimize de örnek teşkil etmesini diliyorum" dedi.

Sınıfı döşeyen Pelin Aydın da, "Eşim ile birlikte böyle bir karar aldık. Diğer velilerimize de belki bir örnek olur. Ayrıca diğer velilerimizle görüşüyoruz. Birkaç sınıfı daha yaptırma çabası içerisindeyiz" ifadelerini kullandı.

Birer sınıf da kendilerinin hazırlayacağı sözü veren Kaymakam Güldibi ve İl Milli Eğitim Müdürü Korkmaz, daha sonra sınıfı döşeyen Pelin Aydın'a bir teşekkür plaketi verdi.

VELİDEN OKULA TAM DONANIMLI SINIF
VELİDEN OKULA TAM DONANIMLI SINIF
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2010 Çarşamba 15:00:03
Güncelleme :3 Mart 2010 Çarşamba 15:05:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?