8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Yeni su şebeke hattı döşeniyor

AHLAT BELEDİYESİ'NDEN YENİ İÇME SUYU ŞEBEKESİ ÇALIŞMASI

Bitlis'in Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, zamana ve programa bağlı yürütülen çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, kıt imkanlara rağmen tasarruflu ama bilinçli hizmet anlayışlarının aksamadan devam edeceğini söyledi.

Bitlis'in Ahlat İlçe Belediyesi tarafından şehrin yüksek kesimlerine yeni su şebeke hatları döşenmeye başladı. Özellikle şehrin yüksek kesimlerde içme suyu sıkıntısı çeken alanlarda yapılan çalışmalarla yeni su irsaliye hattı döşenmesine başlandı. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, teknik personellerine sık sık uyarılarda bulunarak, yapılan işlerde kalite ve sağlamlık standartlarını gözden kaçırmamalarını istedi. Başkan Çoban, ilçenin yüksek kesimlerde içme suyu ihtiyacını karşılamak üzere yeni şebeke döşendiğini, yapılan çalışmalarla vatandaşın mağdur olmaması yönünde rutin çalışmalarından bir tanesini gerçekleştirdiklerini ifade etti. İlçenin her geçen gün geliştiğini, halkın ihtiyaçlarının da bu anlamda artacağını belirten Başkan Çoban, "Vatandaşlarımızı bugüne kadar hiçbir konuda mağdur etmediğimiz gibi bugünde hiçbir konuda mağdur etmeyeceğiz. Her konuda sistemli ve programlı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Kendi iş makinelerimiz ve kendi personellerimizle yaptığımız çalışmalarda önemli oranında tasarruf sağlanmaktayız. Zamana ve programa bağlı yürütülen çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Kıt imkanlarımıza rağmen tasarruflu ama bilinçli hizmet anlayışımız aksamadan aynı kararlılıkla devam edecek" dedi.

Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, havaların ısınması ile birlikte yaptıkları programla yeni içme suyu şebeke hatları, yol çalışmaları ile yatırım programlarının devam edeceğini, halkın hizmet alma noktasında herhangi bir sıkıntı yaşamayacaklarını da sözlerine ekledi.

AHLAT BELEDİYESİ'NDEN YENİ İÇME SUYU ŞEBEKESİ ÇALIŞMASI
AHLAT BELEDİYESİ'NDEN YENİ İÇME SUYU ŞEBEKESİ ÇALIŞMASI
AHLAT BELEDİYESİ'NDEN YENİ İÇME SUYU ŞEBEKESİ ÇALIŞMASI
AHLAT BELEDİYESİ'NDEN YENİ İÇME SUYU ŞEBEKESİ ÇALIŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2010 Perşembe 10:54:02
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 15:41:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?