1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Yol çalışmaları devam ediyor

Bitlis Belediye Başkanı Cevdet Özdemir, kentin önemli sorunlarından biri haline gelen 8 Ağustos Mahallesi yolunun beton parke ile döşemeye başladıklarını açıkladı. 

Belediye Başkanı Özdemir, yaklaşık 2 kilometre yoldaki sorunu gidermek için imkanları elverişli olmadığından bu zamana kadar istedikleri çalışmayı gerçekleştiremediklerini söyledi. Özdemir "Ancak mahalle yollarımızın toz ve çamurdan kurtulması için belediye olarak maddi kaynak arayışlarımız olumlu sonuçlanınca kış mevsimi de gelmeden yolun yapımına başladık. Herhangi bir sorun çıkmadığı takdirde kısa bir sürede yol bitmiş olacak" dedi. 

Başkan Özdemir, geçtiğimiz hafta içinde 160 Evler Sokak yollarını sıcak asfaltla kapladıklarını da hatırlatarak, "Bunların yanı sıra ilimiz merkez Yükseliş Mahallesi yolunun da parke döşeme işi de ihaleye çıkarıldı. Diğer mahalle yollarımızın yapılması içinde proje çalışmalarımız devam etmektedir. Böylece söz verdiğimiz çalışmalar bir bir gerçekleşmiş olacağız" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 10:30:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
billinmiyor IP: 88.229.184.xxx Tarih : 4.10.2008 09:48:01

tüm yapılan bu çalışmlar hepsi boşuan bzi sosoyal konutlarda oturmak üzereyiz bizlerimzin binalardan etk farkı biz binanların altında oturuyoruz biz beldiyey nekadarda dilekçe yaz sak aynı unutmayın bu bitlis beleiyesi hiç bir şe yaramaz bu yolun sorunuve okual gidemiyoruz ozman nasıl size ulaşalım