1
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Yollar açılıyor

Bitlis'in Ahlat ilçesinde yapılan karla mücadele çalışmaları kapsamında ulaşımı aksatacak bir unsurun kalmadığı belirtildi.
Ahlat Belediye Başkan Yardımcısı Erbil Akbaş, ilçede yoğun kar yağışının ardından kısa süreli aksayan ulaşımın belediyenin yoğun çalışması sonucunda tamamen sona erdiğini söyledi. Akbaş, karla mücadelenin yörenin bir gerçeği olduğunu belirterek; "Kısa süreli aksamalarda vatandaşların anlayışlı olması işlerimizi daha rahat yapamızı sağladı. Yol açma çalışmalarımızda öncelik kriterlerimize göre hareket ediyoruz. Önce hastane, sağlık ocakları, okullar, şehir merkezi ve ana caddelerin yolları açılıyor. Ardından mahalle ve sokak aralarında karla mücadele çalışmalarımızı yapıyoruz. Belediyemizde yapılan 3 günlük karla mücadele çalışmamız sonuç verdi. Şuanda yolu kapalı olan mahalle ve sokağımız kalmadı" dedi
Akbaş, büyük zorluklarla karla mücadele çalışması sürdüren ekiplerinin 24 saat aralıksız hizmet verdiğini, ilçeye bağlı 11 mahalle ve buna bağlı olarak sokaklarının tamamen ulaşıma açıldığını da sözlerine ekledi.

İha
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2008 Pazartesi 12:15:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?