3
Mayıs
2024
Cuma
BİTLİS

Yollar köstebek yuvası gibi!

Son yılların en çetin kışını geçiren Bitlis’in Tatvan ilçesinde tahrip olan mahalle ve ara sokaklardaki yollar adeta köstebek yuvasına döndü.

Yollarda çukur oluşması ve yetkililerin tahrip olan yolları onarmamasından şikâyetçi olan vatandaşlar bu durumun araçlara zarar vermesinden dert yakındılar. İlçeye bağlı Saray Mahallesi Kazımpaşa Caddesi sakinleri, son iki yıldır yolların çukurdan geçilmemesine karşın ilgili kurumların yolların onarımı için her hangi bir çalışma yapmadığını öne sürerken, tahrip olan yolların onarımı için defalarca müracaatta bulunduklarını ancak her hangi bir işlem yapılmadığını belirttiler.

Yolda oluşan çukurlardan dolayı araçlarının zarar gördüğünü dile getiren mahalle sakinleri “Tahribat yüzünden oluşan çukurlardan dolayı yollarımız adeta köstebek yuvasına dönmüş durumda. Her gün araçlarımızla köstebek yuvasına dönen yollardan geçmek zorunda kalıyoruz. Hal böyle olunca araçlarımız zarar görüyor. Konuyla ilgili yetkililere defalarca müracaatlarda bulunmamıza karşın bize sadece 'Yapılacak' denildi. Ancak şimdiye kadar her hangi bir müdahalede bulunulmadı” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Belediye yetkilileri ise, tahrip olan yolların onarılması için çalışma yürütüldüğünü kaydettiler.

iha
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2012 Cuma 13:50:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?