8
Mayıs
2024
Çarşamba
BİTLİS

Yollara beş minare maketi

BİTLİS'TEKİ YOLLARI BEŞ MİNARE MAKETLERİ SÜSLÜYOR

Bitlis Belediye Başkanlığı tarafından çarşı merkezindeki yollarda bulunan aydınlatma direklerine 'Beş Minare' maketleri takıldı.

Yaklaşık 150 adet elektrik direğine takılan aydınlatmalı maketlerin yanı sıra orta refujlerde bulunan direklere ise Türk bayrağı ve belediye logolu kırlangıç bayraklar takılacak.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, "Şehir olgusunun yerleşmesi ve ilimizin tanıtılarak göze daha hoş görünmesi amacıyla çarşı merkezinden başlayıp Üçyol mevkiine kadar yol kenarında sağlı sollu bulunan elektrik direklerine ilimizle özdeşleşen beş minare maketleri yerleştirdik. Hava

karardıktan sonra yanmaya başlayan beş minare maketleri hem yol trafiği boyunca kullanan araç sürücülerinin hem de yaya olara kullanan vatandaşlarımıza ilimizi tanıtma amacını taşıyor. Beş minare maketlerinin yanı sıra orta refüj yolunda bulunan direklere ise Türk bayrağı ve belediye logolu kırlangıç bayraklar yerleştirerek halkımızın tarihi bir kente giriş yaptıkları hissini güçlendirmiş olacağız" şeklinde konuştu.

BİTLİS'TEKİ YOLLARI BEŞ MİNARE MAKETLERİ SÜSLÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2010 Pazartesi 12:56:04
Güncelleme :12 Temmuz 2010 Pazartesi 13:18:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
TEVFİK ÖZBAY IP: 81.214.110.xxx Tarih : 19.07.2010 10:35:46

yollara lamba takacağına dereye akan tuvalet pisliklerinin uzerini ört veya kanallarla şehir dışına çıkar.Kokudan geçilmiyor senin çarşın biz bu pisliklerden kurtulmak için kaçtık memleketimizden sayın başkan yoksa Bitlisi hiç bir yere değişmeyiz.fakat bize zindan ettiniz memleketimizi.