18
Mayıs
2024
Cumartesi
ADİLCEVAZ - BİTLİS

Otobüs durakları artık rahat ve konforlu

Bitlis’in Adilcevaz İlçesi’nde otobüs duraklarına, bank ve bekleme için kapalı kabinler yapıldı.
Adilcevaz Belediye Başkanı Selim Arıkbaş, otobüs duraklarında bank ve kabin bulunmamasının yıllardır sorun olduğunu, artık bunun ortadan kalktığını söyledi.

İlçede kış aylarının çok uzun ve soğuk geçtiğini belirten Arıkbaş, ’’İlçemizdeki 8 mahalleye düzenli olarak otobüs seferleri yapılıyor. Bu otobüslerin geçtiği güzergahtaki durakların hiçbirinde bank ve kapalı kabin bulunmuyordu. Dolayısıyla otobüs bekleyen vatandaşlarımız sıkıntılı saatler geçirmek zorunda kalıyordu’’ dedi.

Gerçekleştirilen hizmetle hem vatandaşın hem de ilçedeki öğrencilerin soğukta araç beklerken daha az sorun yaşayacağını ifade eden Arıkbaş, ’’Bank ve kabin yapımında tamamen belediyemizin imkanlarını kullandık. Bank ve kabinlerin bize toplam maliyeti yaklaşık 25 bin YTL (25 milyar lira) oldu’’ diye konuştu.

AA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2005 Pazar 17:00:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet yıldız IP: 195.175.37.xxx Tarih : 17.03.2005 18:06:24
Eğer çağdaş ve demokratik bir belediye iseniz bu yorumu yayınlarsınız.otobüs duraklarının rahatlığı ve konforluluğu belediyeden çıkarttığınız onlarca işçinin karnını doyurmayacaktır ve onlara iş kapısı açmayacaktır.Soruyorum fabrika yapıyordunuz işçi sayısını artırıyordunuz süt fabrikasını faaliyete geçiriyordunuz vb... birçok icraatdan bahsettiniz ve taahhüt ettiniz SORUYORUM NEREDE NE ZAMAN BAŞLIYACAK