22
Mayıs
2024
Çarşamba
AHLAT - BİTLİS

125'lik Seher Nine Yeşil Kart mağduru

Bölgenin en yaşlı kişisi olarak tahmin edilen Adilcevaz’da yaşayan 125 yaşındaki Seher Bulut yeşil kartının elinden alınmasından dolayı sağlık hizmetlerinden yararlanamıyor.

125 yaşında 15 çocuk ve 300’e yakın torun sahibi olan Seher Bulut yaşından dolayı bir çok sağlık problemiyle mücadele ediyor. Özellik görme ve yürüme sorunu yaşayan Seher nine yaşamını yatalak bir şekilde geçiriyor. Annesinin yaşından dolayı birçok sağlık sorunu yaşadığını belirten Mustafa Bulut, annesinin yeşil kartının elinden alınmasından dolayı sağlık hizmetlerinden yararlanamadığı, sağlık sorunlarının gün geçtikçe arttığını ve maddi durumunun yetersiz olduğu için annesine gereken müdahaleleri yapamadığını belirterek şöyle konuştu:

“Annemin yeşil kartının alınması bizleri oldukça zora soktu. Maddi imkanlarımızın kısıtlı oluşu ve yaşından dolayı sağlık sorunlarının her geçen gün artması bizleri oldukça üzüyor. Maddi imkanım yok bu yüzden annemin hastane ve ilaç parasını ödemekte güçlük çekiyoruz. Bu konuda devletimizin bize bir yardım eli uzatmasını bekliyoruz” dedi.

Özkan Olcay-KENTHABER-BİTLİS/AHLAT
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2005 Cumartesi 14:12:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?