22
Mayıs
2024
Çarşamba
AHLAT - BİTLİS

'4. Ahlat platformu'

Ahlat İlçesi'nin sorunları ve çözüm yollarının ele alınacağı "4. Ahlat Forumu"nun 19 Şubat'ta başlayacağı bildirildi. 

Ahlat Kaymakamı Ahmet Avşar, gazetecilere yaptığı açıklamada, 19-20 ve 21 Şubat tarihlerinde Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ahlat Meslek Yüksekokulu konferans salonunda düzenlenecek forumda, ilçenin sorunlarının ve çözüm yollarının ele alınacağını kaydetti. 

Bundan önceki 3 forumun ilçe açısından yararlı olduğunu ifade eden Avşar, "Bu etkinliğin amacına ulaşabilmesi için vatandaşların katılımı da önemli. Vatandaşlarımızın foruma katılıp, sorunlarını dile getirmelerini istiyoruz. Forumda, ilçenin sorunları, çözüm önerileri ve hedefler belirlenecek. Formun, ilçe için bir nevi yol haritası olacak. Bu forumlar sayesinde hem ilçenin sorunlarını belirliyoruz, hem de çözüm yollarını tartışıyoruz. Aynı zamanda forum sayesinde demokratik katılımı da sağlamış oluyoruz. İlçenin sorunlarının tespiti ve çözüm yollarının tartışılması ilçe için çok önemlidir" dedi. 

Avşar, üç gün devam edecek olan foruma, kamu kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, meslek örgütleri, okul müdürleri, esnaf, muhtarlar, dernek ve kooperatif başkanlarının katılacağını kaydetti.
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2007 Cuma 12:27:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?