18
Mayıs
2024
Cumartesi
AHLAT - BİTLİS

Ahlat Emniyetinden örnek davranış

Ahlat Emniyet Müdürlüğü 10 Nisan Polis Gününde kendilerine gelen çiçekleri kırtasiye malzemeleriyle takas ederek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle ilçedeki 150 fakir öğrenciye kırtasiye malzemesi yardımı yaptı.

İlçedeki 3 ilköğretim okuluna kırtasiye malzemesi yardımı yaptıklarını belirten İlçe Emniyet Amir Vekili Caner Coşar “10 Nisan Polis Teşkilatının Kuruluşunun 160. Yıldönümü kutlamalarında bizleri yalnız bırakmayarak sevgi ve kutlama duygularının ifadesi olarak göndermiş oldukları hediye çiçeklerinin çok olduğundan dolayı ve bunların hepsinin kullanmamız mümkün olmadığını düşündük ve bunları ilköğretimlerde bulunan öğrencilerimize kırtasiye malzemesi olarak dağıtılmasının daha faydalı olacağını değerlendirdik" dedi.

Ellerindeki hediye çiçekleri kırtasiye malzemeleriyle takas ettirerek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında onları sevindirecek hediyelere dönüştürdüklerini anlatan Coşar,  "Azda olsa geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza hediye olmasını düşünerek böyle bir girişimde bulunduk. Öncelikle bu konuda yardımın kaynağını oluşturan ve bizleri 10 Nisan Polis Gününde yalnız bırakamayarak çiçekleri getiren tüm Ahlat halkına, esnafımıza ve daire müdürü arkadaşlarımıza ilçe Emniyet Teşkilatı olarak teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Özkan Olcay-Kenthaber/Ahlat
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2005 Pazartesi 09:44:00
Güncelleme :26 Nisan 2005 Salı 11:27:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?