17
Mayıs
2024
Cuma
AHLAT - BİTLİS

Ahlat-Ovakışla'da yıl sonu sergisi

İlçemiz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, Ovakışla Beldesi'nde ve Serinbayır Köyü'ndeki yıl sonu sergilerini düzenlenen bir törenle açtı.

Ovakışla Beldesi Cumhuriyet İlköğretim Okulunda yapılan sergi açılışına İlçemiz Kaymakamı Ahmet AVŞAR, İl Milli Eğitim Müdürü Halit YÜCE, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail YURTTAŞ, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü, daire amirleri ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra, kursiyerlere belgeleri Kaymakam Ahmet AVŞAR ile İl Milli Eğitim Müdürü ve açılışta bulunan daire amirleri verdi.

Sergi açılışını yapan Kaymakamımız sergi gezisi sırasında kurs öğretmenlerinden yapılan işler hakkında bilgi aldı. Ovakışla Beldesinden sonra Seyinbayır köyünde de bir sergi açılışı yapıldı. Burada birer konuşma yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü ve İlçemiz Milli Eğitim Müdürünün konuşmasından sonra, buradaki kursiyerlere de belgelerini Kaymakamımız ve daire amirleri verdi.

Sergide yapılan işler büyük beğeni kazanırken sergi gezisinden sonra katılımcılara köylüler tarafından hazırlanan kıymalı pide ve ayran ikram edildi.

ÖZKAN OLCAY/KENTHABER-BİTLİS/AHLAT
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2004 Cuma 12:35:40
Güncelleme :24 Haziran 2004 Perşembe 12:47:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?