18
Mayıs
2024
Cumartesi
AHLAT - BİTLİS

Ahlat'ta İbrahim Erkal şov

Ahlat Kültür Haftası etkinlikleri kapanış programında dün akşam şehir stadında sahne alan ünlü şarkıcı İbrahim Erkal, hayranlarını doyasıya eğlendirdi.

 Etkinlikler çerçevesinde Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen’in oğlu Muaz Ergezen’in daveti üzerine ilçeye gelen Erkal, okuduğu şarkılarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Sahnede uzun hava da okuyan sanatçı Erkal, iki aylık bir kız çocuğu babası olduğunu ve eşini sürekli magazin basınından uzak tutmaya çalıştığını belirtti. Erkal, "Ahlat’ın bu kadar uzak olduğunu bilmiyordum. Kendi aracımla hiçbir menfaat gütmeden ve tek kuruş almadan burada konser vermeye geldim. Muaz Beyle olan dostluğa istinaden burada bulunmaktayım" dedi. Yaklaşık on bin izleyici kitlesini okuduğu şarkılarla coşturan Erkal’a, Kaymakam Ahmet Avşar tarafından ünlü Ahlat bastonu hediye edildi. Sanatçı, iki saatlik programın ardından sahneden inerken, izdiham sonucu ezilme tehlikesi geçirdi.

Öte yandan gecede Erkal’dan önce, TRT sanatçıları da sahne aldı. 14. Ahlat Kültür Haftası son gün programına çevre il ve ilçe belediye başkanlarının yanı sıra, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

iha-bitlis
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2004 Perşembe 13:03:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?