18
Mayıs
2024
Cumartesi
AHLAT - BİTLİS

Akdağ: Elimizdeki imkan bu

Gezi ve incelemelerde bulunmak için bu sabah saat: 10:00’da Ahlat’a gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ahlat Devlet Hastanesi'nden memnun kaldı.

Yetkililerden bilgi alan Sağlık Bakanı Recep Akdağ 112 acil servisler hakkında vatandaşın bilgilendirilmesi gerektiğini vurgulayarak, Ahlat Devlet Hastanesinin güzel faaliyet gösterdiğini ve vatandaşın ihtiyacını karşıladığını belirterek bunun memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Ahlat Gazetesi Muhabiri Özkan Olcay’ın Bakan Akdağ’a “ilçemiz Devlet Hastanesinde doktor sıkıntısı özellikle çocuk doktoru sıkıntısı çekiliyor, Bu konudaki çalışmalarınız ne olacak? Sorusu üzerine Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın cevabı ise şu oldu; “ Türkiye’de hekim sayısı az, sonuç itibariyle biz bu bölgelere elimizdeki kaynakları yönlendirerek bu bölgeleri her geçen gün daha iyi hale getireceğiz” dedi.

Özkan Olcay-Kenthaber/Ahlat
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2005 Cumartesi 17:51:52
Güncelleme :2 Mayıs 2005 Pazartesi 11:08:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AHLAT'TAN EVLENEN BİR VATANDAŞ IP: 81.213.198.xxx Tarih : 23.05.2005 10:28:08
KEŞKE HER ŞEY BİZLERİN GÖRDÜĞÜ GİBİ OLSA. MALESEF HASTANE YÖNETİMİNİN KENDİ ÇIKA7RLARI DOĞRULTUSUNDA HAREKET ETMESİNDEN DOLAYI BİR MAĞDURUYETİM OLDU VE BU MAĞDURUYETİMİ MALESEF BİRİLERİNİ DEVREYE GEÇİRMEK SURETİYLE HALLEDEBİLDİM. HASTANE PERSONELİ MALESEF İŞ VE İŞLEMLERİN YÜRÜTÜLMESİ İLE İLGİLİ MEVZUATA HAKİM DEĞİLDİR.