19
Mayıs
2024
Pazar
AHLAT - BİTLİS

Bilal Şentürk yılın idarecesi seçildi

Türk-Büro-Sen Bitlis Temsilciliği tarafından yaptığı ankette Ahlat Kaymakamı Bilal Şentürk yılın idarecisi seçildi. 

Kamu çalışanlarının hak ve menfaatlerinin korunmasında göstermiş olduğu katkı ve duyarlılıktan dolayı Ahlat Kaymakamı Bilal Şentürk, Türk-Büro-Sen Bitlis İl Temsilciliği tarafından yılın idarecisi seçildi. Türk-Büro-Sen Bitlis İl Temsilcisi Adnan Nacaroğlu ve sendika üyesi memurlarla birlikte Ahlat Kaymakamı Bilal Şentürk'ü makamında ziyaret ederek plaketi takdim etti. Adnan Nacaroğlu, plaket töreninde yaptığı açıklamada; 

"Üyelerimiz arasında yaptığımız ankette, kamu çalışanlarının hak ve menfaatlerinin korunmasında göstermiş olduğunuz katkı ve duyarlılıktan dolayı şahsınıza teşekkür ediyoruz. Değerli Kaymakamımız Sayın Bilal Şentürk'ü bu gayretli ve ilkeli çalışmasından dolayı "Yılın İdarecisi" olarak seçmiş bulunmaktayız. Bundan sonraki görevinde kendisine üstün başarılar dileriz" dedi. 

Kaymakam Bilal Şentürk ise gösterilen ilgiye teşekkür etti. Şentürk "Tabi biz ülkemizi seviyoruz. Milletimizi A'sından Z'sine, dağdaki çobanımızdan değişik kamusal sorumluluk almış olan kamu çalışanına kadar, müdüründen memuruna kadar herkesi seviyoruz. Bu vatan bizim, bu vatanı hep beraber sırtlayarak kalkındıracağız. Biz görevimizi yapmaya çalışıyoruz. Ama görev yapılırken bireysel çabaların sınırının olduğunu da biliyoruz. Bunlar bir ekip çalışmasına dönüşebilirse ancak başarıya ulaşılabilir. Bu başarılar ekip çalışmamızın bir ürünüdür. Yani bizim ekibimiz çalışan, dinamik, dürüst, samimi bir ekip olduğu ve dışarıya yansıması da öyle olduğu için böyle bir değerlendirme ve ödüle layık görülmüşüz diye düşünüyorum. Bu noktada bütün çalışma arkadaşlarıma ve bizlere böyle bir teveccühte bulunan Türk Büro-Sen İl Temsilciliği ile üyelerine teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da hep beraber, ekip çalışmasıyla kalıcı izler bırakırız "diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 11:51:54
Güncelleme :24 Aralık 2008 Çarşamba 12:50:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?