20
Mayıs
2024
Pazertesi
AHLAT - BİTLİS

Bitkisel ürünlere büyük rağbet

GÜNEŞTEN KORUNMAK İSTEYENLER BİTKİSEL ÜRÜNLERE KOŞUYOR

Bitlis'in Ahlat ilçesinde, havaların iyice ısınmasının ardından güneşten korunmak isteyen vatandaşlar bitkisel ürünlere yöneliyor.

İlçenin Selçuklu Çarşısı'nda yaklaşık 10 yıldır aktarlık yapan Mustafa Ayazer, havaların iyice ısınması ile güneşten korunmak isteyen vatandaşların bitkisel kremlere yoğun talepleri olduğunu söyledi.

Vatandaşların uzun süreli güneş altında kalmamalarını da öneren Aktar Ayazer, "Bu aylarda en çok vatandaşlar bitkisel kremlere rağbet gösteriyor. Havaların ısınması ile birlikte güneşten ve ciltte oluşan güneş lekelerinden korunmak isteyen vatandaşlar bitkisel ürünlere yoğun bir ilgi gösteriyor. Vatandaşlar yaz ve kış aylarında bitki takviyesi aldıkları zaman etkili oluyor.

Ayrıca bitkisel zayıflama ürünlerimiz de bu aylarda rağbet görüyor. Zayıflamak isteyen vatandaşlar bitkisel ürünlerimizi aldıktan sonra düzenli olarak ve önerdiğimiz şekilde kullanırlar ise zayıflama konusunda büyük bir etkisi oluyor. Zayıflama seti kolesterol düşürücü, yağ düşürücü ve eritici özelliğe sahiptir. Her türlü bitkisel ürünleri bulunuyor. Bende 10 yıldır bu işi yaptığım için her bitkinin dilinden anlıyorum" dedi.

Ayazer, ayrıca yaz aylarında vatandaşların kan temizleyici ve kolesterol düşürücü özelliğe sahip melisa ve yeşil çay içmelerini önerdiğini de sözlerine ekledi.

GÜNEŞTEN KORUNMAK İSTEYENLER BİTKİSEL ÜRÜNLERE KOŞUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2011 Salı 15:34:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?