17
Mayıs
2024
Cuma
AHLAT - BİTLİS

Bitlis-Ahlat: Başkan Gülmez projelerini anlattı

Ahlat Belediye Başkanı Mevlüt Gülmez, göreve dört elle sarılacaklarını bugüne kadar ayırım yapmadıkları gibi bundan sonra da Yukarı ve Aşağı Çarşı ayrımı yapmadan çalışacaklarını ve çok güzel projelerinin olduğunu söyledi.

Bir kısım parke yapılmayan yolların tamamen parke yapılacağını, asfaltsız yolların da asfalt yapılacağını bildiren Gülmez, içme suyu şebekesini tekrar gözden geçirip genişleteceklerini, sulama suyunu da her yıl olduğu gibi bu yılda yeni kanalllar yaparak genişleteceklerini bildirdi.

Gülmez, park ve bahçeleri yapıp güzelleştirmeye çalışacaklarını, ayrıca çevre düzenlemeleri ve yapılmayan kaldırımları da tamamlayacaklarını bildiren Gülmez, şöyle devam etti:

"Sayın Bakan Zeki Ergezen'in katkılarıyla yapımına başlanan arıtma tesisini bu yıl içinde bitirip, eksik kalan kanalizasyon çalışmalarına da hız vereceğiz  Ayrıca Ahlat'ta yeni yeni göletler yapmayı planlıyoruz. Açılan su kuyularını faal hale getirecek, yeni caddeler ve yeni sokakların açacağız"

Gülmez, İmar planı konusunda çok dikkatli olacaklarını ve Van Gölü’nü kirletmemek için ellerinden geleni yapacaklarını, Ahlat halkına bundan sonra daha disiplinli, daha güzel bir hizmet vereceklerini sözlerine ekledi.

ÖZKAN OLCAY-KENTHABER/AHLAT
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2004 Cuma 11:41:07
Güncelleme :2 Nisan 2004 Cuma 13:02:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?