17
Mayıs
2024
Cuma
AHLAT - BİTLİS

Devlet Hastanesi, yenilenen binasına taşındı

Binasında depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapılması nedeniyle 3 aydan bu yana Sağlık Ocağında, zor koşullarda hizmet vermek zorunda kalan Ahlat Devlet Hastanesi, sonunda yenilenen binasına taşındı.

Binasında depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapılması nedeniyle 3 aydan bu yana Sağlık Ocağında, zor koşullarda hizmet vermek zorunda kalan Ahlat Devlet Hastanesi, Selçuklu Mahallesindeki yenilenen binasına taşındı. Güçlendirme çalışmalarının yanı sıra iç dekorasyonunda da birçok değişiklik yapılan Devlet Hastanesi binası, yeni görünümüyle tarihi yapıya da uyum sağlıyor. 

Tüm odaların boyanıp, kapıların yenilendiğini belirten Başhekim Uzm. Dr. R.Akın İnanmış, "Elektrik ve su tesisatı da gözden geçirilerek onarıldı. Ayrıca halkımıza daha iyi hizmet vermek için ek bina inşaatı da devam ediyor. Ek binanın bitmesiyle birlikte hastanemiz Ahlat’ın ileriki yıllardaki ihtiyacını daha iyi karşılacaktır” dedi. Kış mevsimi şartlarından dolayı hastanenin çevre düzenlenmesinin ve dış cephesinin yapım işinin durdurulduğunu belirten İnanmış, oluşan kötü görünümden dolayı ilçe halkından özür dilediklerini belirtti.


Özkan Olcay
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2004 Pazartesi 16:18:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?