23
Mayıs
2024
Perşembe
AHLAT - BİTLİS

Esnaf sanayiye taşınmaya başladı

2000 yılında yapımına başlanana ve yaklaşık 1 trilyon 600 milyar para harcanan Ahlat girişinde bulunan Selçuklu Sanayi Sitesi bitirilerek hak sahiplerine verildi. Konuyla ilgili Selçuklu Sanayi Sitesi'nden bir açıklama yapıldı.

Selçuklu Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Çetin Aydaner 50 işyerinden mevcut olan sanayi sitesinin son derece sağlıklı bir şekilde yapılarak hak sahiplerini verildiğini ve işyerlerinin yer döşeme işlerinin tamamlanması üzerine dükkan sahiplerinin işyerlerine taşınarak faaliyetlerine başladıklarını belirtti.

50 dönüm bir arazilerinin bulunduğunu ifade eden Aydaner ilkbahar mevsimiyle beraber 30-40 dükkanlık bir ek binada yapacaklarını belirtti. Ayrıca sanayi sitesinin çevre görünümünün güzelleştirilmesi amacıyla bu yazın ağaçlandırma çalışmaları yapacaklarını vurgulayan kooperatif başkanı Çetin Aydaner bu tür yatırımların Ahlata yapılmasında emeği geçenlere başta Bayındırlık ve İskan Bakanımız Zeki Ergezen’e ilçe kaymakamı Ahmet Avşar’a, Belediye Başkanı Mevlüt Gülmez’e ve tüm ilçe halkına teşekkür ettiklerini söyledi.

Özkan Olcay-Kenthaber-Bitlis/Ahlat
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2005 Çarşamba 11:11:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?