22
Mayıs
2024
Çarşamba
AHLAT - BİTLİS

Gezici polis merkezi çalışmaları

Ahlat İlçe Emniyet Müdür Vekili Levent Hasan Özen, hizmetin vatandaşın ayağına götürülmesi amacıyla "Gezici Polis Merkezi" kurmayı hedeflediklerini söyledi. 

Özen, yaptığı açıklamada, kamu düzenini sağlama, polis-halk işbirliğini, iletişimini arttırma ve suç oranlarını düşürebilmeyi amaçladıklarını ifade etti. 

Bu amaçla Gezici Polis Merkezi kurma çalışmalarına başladıklarını belirten Özen, bu çalışmanın ilçeye faydalı olacağına inandıklarını ifade ederek, "Hizmeti vatandaşın ayağına götürme mantığıyla yola çıktık. Özellikle yaşlıların, özürlülerin veya herhangi bir sebepten dolayı polis merkezine gelemeyecek olan vatandaşlarımızın ayağına giderek hizmet vermeyi hedefliyoruz. Böylece vatandaşın emniyet ile ilgili tüm iş ve işlemlerine yerinde çözüm getireceğiz. Gerekli araç gereç ve donanımı temin ettikten sonra uygulamaya başlayacağız. Gezici Polis Merkezi ile ilgili çalışmalarımız sürmektedir" şeklinde konuştu. 

İlçede her geçen gün suç oranının azaldığına da dikkat çeken Özen, "İlçe merkezinde değişik noktalara kamera yerleştirdik. Gezici Polis Merkezi ve kamera sisteminin tamamlanmasıyla birlikte az olan suç oranında önemli derecede düşüş olacağına inanıyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2007 Çarşamba 13:00:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
harungürbüz IP: 88.240.16.xxx Tarih : 18.04.2007 01:01:40
gercekten cok guzel bırsıstem ahlat ıcın dusuncenın kıme ayıt oldugunu bılmıyorm ama cok parlak bı fıkır oncelıkle fıkır sahıbıne slm lar ılerısı ıcın cok guzel bıdusunce cunku ahlat gıtıkce buyuyor bunu goz ardı etmemek lazım yardımlarınız ıcın tesekurler.saygılarıla istanbuldan öz ahlatlıya selamlar.