23
Mayıs
2024
Perşembe
AHLAT - BİTLİS

Kaymakam halkı cuma günleri dinleyecek

Ahlat Kaymakamlığı vatandaşların sorunlarını dinlemek ve sorunlara çözüm bulmak amacıyla Cuma günlerini halk günü olarak belirledi. Avşar; "İlçemizdeki vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak için, Cuma günlerinin 'halk günü' olmasına karar verdik" dedi.

İlçe kaymakamlığının hergün meşgul edilmesini önlemek ve çalışanların zor durumda bırakılmaması için böyle bir uygulamaya gidildiğini belirten Kaymakam Ahmet Avşar; "İlçemizde ikamet eden vatandaşların sorunlarını dinlemek ve bu sorunlara çözüm bulmak amacıyla haftanın Cuma günleri Kaymakamlığımız Makam Odasında Halk Gününün yapılması uygun görülmüştür" diye konuştu.

Avşar ayrıca, vatandaşın herşey için kaymakamlığı boş yere işgal etmemesi gerektiğini vurgulayarak Yeşil Kart başvuruları için ilgili Muhtarlıklara, bilgi ve talepler içinde İlçe Sağlık Grup Başkanlıklarına başvurular yapılması gerektiğini belirtti.

Maddi durumu kötü ve ihtiyaç sahipleri ayni ve nakdi başvurular ve yardımlar için İlçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılmasını, bunların haricindeki başvuru ve istekleri de Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğüne dilekçelerle yapılmasını söyledi.

Özkan Olcay-KENTHABER-BİTLİS/AHLAT
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2005 Pazartesi 13:27:15
Güncelleme :7 Şubat 2005 Pazartesi 13:32:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?