2
Haziran
2024
Pazar
AHLAT - BİTLİS

Kaymakam Şentürk'ün köy gezileri

Ahlat İlçe Kaymakamı Bilal Şentürk, sorunları yerinde tespit etmek ve çözüm yollarının tespiti için beraberinde bulunan bir heyetle ilçeye bağlı 26 köye yönelik başlattığı gezi proğramına başladı.


İlk olarak Kuşhane, Soğanlı ve Uludere köylerini ziyaret eden Kaymakam Şentürk, köy muhtarlarıyla görüşerek sorunları hakkında bilgi aldı. Beraberinde bulunan kurum amirlerine eksiklikler hakkında not alma talimatı veren Kaymakam Şentürk, eksiklikleri imkan dahilinde gidereceklerini kaydetti.


Her yıl olduğu gibi bu sene de kurum amirleriyle birlikte köylerin eksikliklerini yerinde görmek amacıyla dolaştıklarını ifade eden Kaymakam Şentürk, "Yaptığımız gezilerle köylerdeki eksikleri tespit edip çözümler üretmeye çalışıyoruz. Daire amirlerimizde kendi ilgi alanlarına giren konuları yerinde görerek eksikleri not alıyorlar. Bu eksiklikler yerinde görüldüğü zaman giderilmesi için daha gerçekçi çözümler üretiliyor" dedi.


İlçeye bağlı 26 köye yönelik başlattığı gezinin bir hafta süreceğini ifade eden Kaymakam Şentürk'e İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ali Naci Binici, İlçe Özel İdare Müdürü Zübeyr Ergezen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Uludağ, Sağlık Grup Başkanı Dr. Akın İnanmış eşlik ediyorlar.

 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2007 Perşembe 15:26:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ferhat atalay IP: 81.215.100.xxx Tarih : 23.11.2007 09:41:30

ahlat ahlat olalı böyle görevinde başarılı ve cesur genç dinamik halkla içiçe olan bir kaymakam görmedi medari iftarımızdır kaymakamımız sağolsun. başarılarının devamını dilerim .