16
Mayıs
2024
Perşembe
AHLAT - BİTLİS

Milli eğitim voleybol turnuvası sona erdi

Bitlis'in Ahlat ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen 'Milli Eğitim Voleybol Turnuvası' Şehit Summani Görgen İlköğretim Okulu'nun şampiyonluğu ile sona erdi.


Selçuklu Lisesi spor salonunda düzenlenen ve 3 Haziran tarihinde başlayan turnuvaya 14 takımım katıldı. Turnuvanın son maçında finalde ise Şehit Summani Görgen İlköğretim Okulu ile Muzaffer İncesu İlköğretim Okulu takımları karşı karşıya geldiler. Maçın sonunda rakibini 3-0 yenen Şehit Summani Görgen İlköğretim Okulu birinci, Muzaffer İncesu İlköğretim Okulu ikinci ve Bayındır İlköğretim Okul'da üçüncü oldu. Ovakışla Cumhuriyet İlköğretim Okulu ise en centilmen takım seçildi.


Başarılı takımların kupalarını veren Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yurttaş, yaptığı konuşmada, turnuvanın dostluk ve kardeşliğin pekişmesi anlamında çok önemli olduğunu vurguladı. Okullardaki öğretmen ve memurlar tarafından oluşturulan takımların, yıl sonu etkinlikleri ile üzerlerindeki yorgunluk ve stresi attıklarını belirten Yurttaş, "Gelenek haline getirdiğimiz turnuva, önümüzdeki eğitim ve öğretim sonunda yine devam edecek. Yararlı bulduğumuz bu spor turnuvaları dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştiriyor. Okullar arası diyalog ve kaynaşmaya daha fazla katkı sağlıyor. Turnuvaya okullarımızdaki öğretmenler ve memur arkadaşlarımız katıldı. Tüm arkadaşlarımı centilmen davranışlarından dolayı kutluyorum. Turnuva amacına ulaşmıştır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2007 Çarşamba 16:23:38
Güncelleme :13 Haziran 2007 Çarşamba 16:25:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan görgen IP: 85.106.179.xxx Tarih : 1.12.2007 16:14:10

ben sizlerle gurur duyuyorum.ve okulunuzda okuyan yunus görgenin amcası oglu bırde sehit sumaninin akrabasıyım tum ahlatlılara bende selam okey sorarlarsa sıdık gorgenın torunu dıyın bılırler