20
Mayıs
2024
Pazertesi
AHLAT - BİTLİS

Şehit Ere Saygı

Ahlat Askerlik Şube Başkanı Per. Kd. Ütğm.Selbes Erkaplan, İlçe Jandarma Komutanı J.Kd. Ütğm. Hakan Esen ve İlçe Kaymakamı Ahmet Avşar, Yıldızlı'nın Ovakışla Beldesi'ndeki şehitlikte bulunan mezarını ziyaret etti. Ziyarete Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, Ahlat ve Ovakışla Belediye Başkanları ile İlçe Müftü Vekili de katıldı.

Erkaplan “51. İç Güvenlik Tugayı'nın kahraman mensubu Nazmi Yıldızlı, aziz vatanımızı ve yüce milletimizi bölmek ve parçalamak isteyen hain teröristlerle mücadelede kutsal vatan görevini, yüreği vatan sevgisi ile dolu olarak cesaret ve fedakarlıkla yerine getirirken şahadet mertebesine erişti. Genç yaşında bu vatan uğruna canını seve seve feda eden Yıldızlı’nın aziz hatırası, bizler tarafından daima saygıyla anılacaktır” dedi.

Erkaplan daha sonra 51. İç Güvenlik Tugay Komutanı Vekili P. Kd. Albay Hüseyin Narlı’nın gönderdiği "Şükran Belgesi"ni ve 51. İç Güvenlik Tugayı personelinin kendi aralarında toplamış oldukları parayı Şehit P.Er Nazmi Yıldızlı’nın babası Ekrem Yıldızlı’ya verdi. Şehit Er Nazmi Yıldızlı, daha sonra İlçe Müftü Vekili tarafından okunan dualarla anıldı.

Özkan Olcay
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2004 Cumartesi 14:47:40
Güncelleme :8 Ekim 2004 Cuma 14:12:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Fatih kara IP: 85.29.29.xxx Tarih : 28.06.2012 08:51:18

Kendisini çok iyi tanırdım Allah nur içinde yatırsın