18
Mayıs
2024
Cumartesi
AHLAT - BİTLİS

Sosyal konut müjdesi

MİLLETVEKİLİ KİLER'DEN SOSYAL KONUT MÜJDESİ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, Ahlat ilçesinde 72 adet sosyal konut yapılacağını söyledi.

Bir açıklama yapan AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, TOKİ tarafından Ahlat ilçesinin Tunus ve Selçuklu mahallelerine yapacağı 2 adet camii müjdesini verdiklerini belirterek, “Hemşerilerimizin isteği doğrultusunda ilçemizde eksikliği hissedilen yoksul vatandaşlarımız için sosyal yardımlaşma konutları ile ilgili TOKİ Başkanlığı ile yapılan görüşmeler sonucunda Tunus Mahallesi'nde mevcut TOKİ konutlarının bulunduğu arazi üzerine 72 adet sosyal yardımlaşma konutu yapılacaktır. İhtiyaç sahipleri hiç peşinat ödemeden aylık 100 TL taksitle ödeme yaparak ev sahibi olabilecektir. Kaymakamlığımız tarafından başvuru yapılması sonucunda ivedilikle proje çizilecek ve ihaleye çıkılacaktır” dedi.

Vatandaşların sıkıntılarını çok iyi bildiklerini belirten Kiler, kimsesizlerin kimsesi olmak için yola çıktıklarını, vatandaş odaklı hizmet anlayışını benimsediklerini de vurgulayarak; “Hemşerilerimizin derdini kendi derdimiz olarak görüp çalışmalarımızı bu doğrultuda yaptık. Bugün ulaştığımız noktada hamdolsun şehrimizin dört bir yanına hizmetler gelmekte, vatandaşlarımızın mağduriyeti giderilmektedir. Sosyal devlet anlayışının AK Parti iktidarı ile hayat bulduğu ülkemizde ihtiyaç sahibi bütün vatandaşlarımıza sahip çıkılmış, sorunlarına çözüm geliştirilmiştir. Bitlis'imiz için daha atılacak çok adım, alınacak çok yol vardır. Bu vesileyle yapılacak olan sosyal konutların vatandaşlarımıza ve ilçemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2010 Cumartesi 19:42:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?