22
Mayıs
2024
Çarşamba
AHLAT - BİTLİS

Türk Büro-Sen'den teröre lanet

Ahlat ilçesindeki Türk Büro-Sen üyeleri bu sabah bir araya gelerek terörü lanetledi.


Ahlat Adliyesi ve aynı zamanda hükümet konağı olarak kullanılan binanın önünde toplanan Türk Büro-Sen üyeleri önceki gün Hakkari'de şehit olan askerler için bir dakikalık saygı duruşunda bulundular.

Saygı duruşunun ardından açıklama yapan Türk Büro-Sen Bitlis il Temsilcisi Adnan Nacaroğlu, terör örgütü PKK'nın Hakkari Dağlıca'da 12 askeri şehit etmesinden dolayı duydukları üzüntüyü belirtti.

Nacaroğlu "Askere kurşun sıkanlara, teröriste 'Kardeşim' diyenlere, milletin meclisinde İmralı'nın sözcülüğünü yapanlara, hainler konuşurken susanlara, dost kılığındaki düşmanlara, teröristle diyalog kurmaya çalışanlara, arkadan vuranlara, işbirlikçilere, bu milletin sırtından nemalanıp; bu milletin evlatlarını vuranlara, eli kanlı his yoksulu olanların sırtlarına, eline silah ve silahına mermi verenlere, bunlarla ticaret yapanlara, üç kuruş için vatanı satanlara, hainler için barış, kardeşlik, özgürlük naraları atanlara, bunları alkışlayan şakşakçılara, ödül veren yardakçılara, sokaktaki vurdumduymazlara, teröre, teröriste, haine, destekçisine, şakşakçısına lanet olsun. Bu topraklar için toprağa düşen, bir hilal uğruna gençliğinin baharında solan tüm güneşlerimizin ruhları şad olsun. Terörün kökünü kazımak, hainleri tek tek inlerinde avlamak, Türk olmaktan ve bunu söylemekten gurur duyan herkesin boynunun borcu olsun. 'Bir gün ressamlar Türk'ün simasını kaybederlerse yıldırımı alsınlar, yapıversinler' diyen büyük Önder'e inat, teröristle diyalog olmaz, vatan hainine hoşgörüyle bakılmaz. Artık bu yıldırımın, hainlerin tepesinde çakma zamanı gelmiştir" dedi.


Açıklamanın ardından mesainin başlamasıyla birlikte dağılan memurlar görevlerine başladılar.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2007 Pazartesi 13:55:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?