25
Mayıs
2024
Cumartesi
AHLAT - BİTLİS

Uludağ'dan sınav motivesi

Bitlis'in Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Uludağ, lise son sınıf öğrencilerini sınıflarında ziyaret ederek üniversite sınavlarında başarılı olabilmeleri için motive ediyor.

Sınıflara giderek öğrencilerle sohbet eden Hüseyin Uludağ, onlardan daha çok çalışıp sınavlarda başarılı olacaklarına dair söz alıyor, tavsiye ve önerilerde bulunuyor. Özellikle öğrencilerin son sınıfta olmaları münasebetiyle önlerinde üniversite sınavını kazanma gibi bir maraton olduğunu belirten Uludağ; amaçlarının ilçedeki eğitim kalitesini artırmak olduğunu belirterek, "İleriye dönük hedefleriniz olmalı. Eğer bulunduğunuz toplumda farklı olmak istiyor iseniz çok okumalısınız. Üniversite sınavınıkazanmak istiyorsanız önünüzdeki bu günleri çok iyi değerlendirmelisiniz. Şunu özellikle belirtmek istiyorum. Üniversite sınavını kazanan öğrencilerimizin maddi ve manevi takipçisi olacağız. Onların muvaffak olmaları için elimizden geleni yapacağız. Yeter ki siz okuyup ülkenize yarlı birey olmayı hedef edinin" dedi.

Uludağ, okul yöneticilerinden sınıf ve rehber öğretmenlerine kadar hepsinin öğrencilerin başarı tavanını yakalaması için çalıştıklarını, kendisinin ise bu yemeğe bir tutam tuz katmak istediğini sözlerine ekledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 12:05:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?