18
Mayıs
2024
Cumartesi
AHLAT - BİTLİS

Vali Hacımustafaoğlu Ahlat'ta

Bitlis Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu, Ahlat İlçesi’ni ziyaret ederek bazı açılış ve temel atma törenlerine katıldı.

Vali Hacımustafaoğlu, ilk olarak asfaltlanan Ovakışla-Güzelsu grup köy yolunda incelemelerde bulunarak, Alakır Köyü İlköğretim Okulu’nun açılışını yaptı. Daha sonra Seyrantepe Köyü’ne geçen Hacımustafaoğlu, köy konağı ve içme suyu şebekesi açılışı ile kanalizasyon şebekesi temel atma törenine katıldı.

Törende yaptığı konuşmada, çalışmalardan dolayı Seyrantepe Köyü Muhtarı Ali Rıza Çağlar’ı kutlayan Vali Hacımustafaoğlu, il genelinde örnek olacak bir çalışma içerisinde olan Seyrantepe Köyü sakinlerini takdir ettiğini belirterek, "Köy muhtarımız 1 yıl gibi çok kısa bir sürede köyüne güzel hizmetler etmiş. İlimiz genelinde örnek diyebileceğim bir çalışma yapmış. Köy muhtarını kutluyor, gerçekleştirdiği hizmetler için ona destek çıkan köylüleri de takdir ediyorum. Memnuniyetle görüyorum ki, bu köyde birlik sağlanmış ve daha birçok hizmet etme gayreti içerisine girilmiştir. Biz de her türlü desteği vermeyi hazırız" dedi.

Hacımustafaoğlu ayrıca, Köy Muhtarı Çağlar’a bir bilgisayar hediye etti. İlçe merkezindeki Ergezen Anaokulu’nun açılışını da yapan Bitlis Vali Hacımustafaoğlu, ardından da yıllarca boğaevi olarak kullanılan alanda 20 milyar lira harcanarak yapılan belediye parkını hizmete soktu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2005 Çarşamba 15:34:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?