26
Mayıs
2024
Pazar
AHLAT - BİTLİS

Voleybol Turnuvası sona erdi

Bitlis'in Ahlat İlçesinde düzenlen Kaymakamlık Voleybol Turnuvası sona erdi. 7 Gün süren turnuva sonunda Ahlat Kültür ve Eğitim Vakfı (AKEV) birinci oldu.


Ahlat'ta her yıl düzenlenen "Geleneksel Kaymakamlık Voleybol Turnuvası"na kamu kurum ve kuruluşlarından oluşan toplam 13 takım katıldı.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü salonunda oynanan ve oldukça çekişmeli geçen turnuvanın final maçı AKEV ile Ahlat Selçuklu Lisesi ekipleri arasında oynandı. Selçuklu Lisesi'ni 3-1 mağlup eden AKEV turnuvanın birincisi olurken, ikinci Ahlat Selçuklu Lisesi, üçüncü ise Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. Turnuvanın centilmenlik ödülü ise Sağlık Grup Başkanlığına verildi.


Ardından turnuvada dereceye giren takımlara kupa verildi. Burada bir açıklama yapan Ahlat Kaymakamı Bilal Şentürk işlerinin yoğun olduğu bu dönemde turnuvaya katılan takımlara teşekkür ettiğini belirterek şöyle konuştu:
"Bizim, ilçemizde yaşayan başta öğrencilerden başlayarak herkesin en az bir spor branşında bir şekilde meşgul olması, o branşla bizzat ilgilenmesi hedefimiz var. Bunun içinde ilçemizin sportif alt yapısı adına eksiklik sayılabilecek ne var ise onların tamamını adım adım tamamlamak üzereyiz.

Hangi spor branşı olursa olsun, onunla ilgilenmek isteyen, ilçemizde kamu kurumlarına ait sportif altyapı ve salonlardan yararlanmak isteyen herkese 7'den 70'e bu imkanlar açık. Ama tabi sportif faaliyetlerin yapılabilmesi için alanların ve altyapı ile malzemenin olması yetmiyor. Bununla ilgilenecek, rehberlik yapabilecek, gençlere öncülük yapabilecek kişilere ihtiyacımız var. Bu konuda yeteneği olan herkesin yeteneklerini ortaya koyması ve bu yeteneklerini diğer insanlara yansıtması temel arzumuzdur" dedi.
Daha sonra dereceye giren takımlar ile kurum amirleri topluca hatıra fotoğrafı çektirdi.

İha
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2009 Salı 15:42:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?