19
Mayıs
2024
Pazar
GÜROYMAK - BİTLİS

Gazeteci mezarı başında anıldı

Kahramanmaraş'ta Zaman Gazetesi temsilciliği yaptığı dönemde geçirdiği bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Ali Çelik, Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Gölbaşı beldesindeki mezarının başında dualarla anıldı.

Zaman Gazetesi'nin Kahramanmaraş eski temsilcisi olan Ali Çelik'in ölümünün 4'üncü yıldönümü nedeniyle mezarı başında düzenlenen törene, İl Valisi Nurettin Yılmaz, Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, Emniyet Müdürü İbrahim Bıçakçı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Fevzi Taşdemir ve akrabaları katıldı. Çelik'in mezarı başında okunan duaların ardından bir konuşma yapan Vali Nurettin Yılmaz, Kahramanmaraş'ta vali yardımcısıyken Ali Çelik ile beraber görev yaptıklarını belirtti.

Yılmaz, "2005 yılında Kahramanmaraş'ta vali yardımcılığı yaptığım dönemlerde Ali Çelik ile birçok görevlerde birlikte çalıştık. Ali Çelik her zaman güler yüzlü bir insandı o zamanlar Ali Çelik'in Güroymaklı olduğunu bilmiyordum. Burada öğrendim. Keşke yıllar önce beraber görev yaptığımız Ali Çelik kardeşimi burada canlı olarak görebilseydim. Kendisi maalesef Kahramanmaraş'tan Kilis'e giderken geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayatını kaybetti" dedi

iha
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2009 Pazar 15:56:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?