25
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜROYMAK - BİTLİS

Güroymak'a yeşil piknik alanı

Bitlis'in Güroymak İlçe Kaymakamı Rıfat Altan, ilçedeki kayak tesisi bölgesinin yaz aylarında mesire ve piknik alanı yapılacağını söyledi.

Başlatılan ağaçlandırma çalışmalarına katılan Kaymakam Rıfat Altan, Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından geçen kış aylarında kayak evi olarak yapılan alanın yaz aylarında piknik ve mesire yeri olarak kullanılacağını belirtti. İlçenin ihtiyacı olan bu alanı yeşillendirdiklerini anlatan Altan "Gerek Muş'tan getirtilen akasya ağaçları, gerekse belediyemizin su deposundan getirilen söğüt ağaçlarıyla burayı ağaçlandırıp yeşillendirerek çimlendireceğiz. İlçemiz için ihtiyaç olan bu piknik alanında bütün halkımız gelip burada piknik yapıp dinlenebilecek.

Bu şekilde kayak tesisimizi yazın da atıl durumdan kurtarmış olacağız. Kayak evinin yazın kiralanması ihalesi sonuçlandı. Hem yazın hem de kışın burası atıl durumda kalmadan kullanılmış olacak. Bütün Güroymaklılara hayırlı olmasını diliyorum. Ağaçlandırma çalışmalarına katılan Tarım Müdürlüğümüz ile İlçe Özel İdare Müdürlüğümüz bünyesin de çalışan bütün elemanlara teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 17:38:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cebrail akın IP: 88.249.51.xxx Tarih : 2.05.2009 11:22:39

ben şuan burdur da askerliğimi yapan bir güroymak halkıyım ve burda ne kadar internetten baktığımda çok güzel şeyler olmuş hele sayın kaymakamımız rıfat altanın cok şeyler yaptığını görüyorum allah ondan razı olsun ne zamandan beri güroymaka böyle bir kammakan gelmedi gelenlerde hepsi kendine calışıyur diye düşünüyurum ..... allaha emenet olun sayın kaymakamımız .....şafak 17