22
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜROYMAK - BİTLİS

Güroymak'ın sorunları tartışıldı

Güroymak Kaymakamı Rıfat Atlan, sorunların tespiti ve yapılacak çalışmalarla hakkında bilgi alış-verişinde bulunmak üzere esnaflarla bir toplantı yaptı.

Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıya, İlçe Kaymakamı Rıfat Altan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ali Vanlı, Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu ve Emniyet Müdürü Okan Kısmet ile esnaflar katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan ve amaçlarının esnaflarla karşılıklı olarak görüş alış-verişinde bulunmak olduğunu belirten Kaymakam Altan, birlik ve beraberlik içerisinde ilçeye hizmet yapmak istediklerini söyledi. Altan, ilçeyi artık köy havasından çıkarılması gerektiğini vurgulayarak, "Amacımız ilçemizi köy havasından çıkarıp şehir havasına getirmektir. Daha temiz bir ortam sağlamak siz esnafların yardımıyla olur. Sağlık kurulunca bir ekip oluşturulup iş yerleri denetlemeleri yapılacak, yapılan denetimlerde temiz olan iş yerlerine plaket verilecektir. Temiz olmayan işyerlerini de uyaracağız. Uymayanlar hakkında cezai işlem yapılacaktır. Her esnafımızın üzerine düşeceği görevi yapacağına eminim" dedi.

Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu ise, "Hem bizim hem de sizlerin bazı eksiklikleri olabilir. Bu eksiklikleri beraber çözmemiz gerek. Devlet-Vatandaş olarak koordineli çalışmamız gerekir" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından diğer katılımcılar görüş ve önerilerini aktardılar.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2007 Salı 13:46:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Kasım TANRIKULU IP: 212.174.44.xxx Tarih : 25.03.2008 11:08:31

İnşallah bundan sonra O güzel ilçemiz,yaptıkları toplantıda da dile getirildiği gibi köy görümünden çıkarılıp,şehir görünümüne çıkarmak dileğiyle Bu arada Bld.Bşk.nımız sayın Hüseyin MUTLU ve şoför ü Hayetullah ÇİĞCİ ye geçmiş olsun ve kendilerine Allah'tan acil şifalar dilerim. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN Kasım TANRIKULU İnşaat Teknikeri