18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜROYMAK - BİTLİS

Leblebicier başarılı atletleri ödüllendirdi

Güroymak Kaymakamı Okan Leblebicier, geçtiğimiz hafta Diyarbakır’da yapılan ’Atletizmi Geliştirme Projesi’ yarı final yarışlarında dereceye giren atletleri ödüllendirdi.

Güroymak İlçe Milli Eğitim Müdürü Feremez Yaşar’ın makamında sporcularla bir araya gelen Kaymakam Leblebicier, gençlerin başarılarının diğerlerine örnek teşkil etmesini diledi.

Leblebicier, kız çocukların eğitimlerine de yakından ilgilendiklerini belirterek, "İlçede kız çocuklarına eğitim verildiğinde başarının geldiğini görüyoruz. Bu çocuklarımız desteklenecektir. İlçemizin adına yarışan bu gençlere teşekkür ediyorum. İlçemizin adını duyurdukları için. Bu çocuklarımız geleceğin Süreyya Ayhan’larıdır. Onlar kadar destek veremeyiz. Ancak bu çocuklarımız Süreyya Ayhan kadar destek alırlarsa bu ülke için daha yararlı işler ortaya koyacaklardır. Üzerine basa basa söylemek istiyorum. Geleceğin Süreyya Ayhan’ları Güroymak’tan çıkacaktır" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Feremez Yaşar ise çocukların ilçedeki okumayan kız çocuklarına örnek teşkil ettiğini, Güroymaklı kızların okudukları zaman nerelere kadar yükseldiğini gösterdiğini belirtti. Yaşar, anne ve babaların kızlarını okutmalarını isteyerek, "Bu çocuklarımız her yerde birinci oluyorlar. Bunların önünü açmalıyız. Bu kızlarımız atletizmde derece yapmışlar. Bunlara bakmalıyız. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak hazırladığımız 50 milyon değerindeki içinde reçel, bal, yumurta olan gıda paketlerini hediye etmek istiyoruz. Bundan böyle daha başarılarına başarı katmalarını istiyorum" açıklamasını yaptı.

 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2005 Salı 13:58:46
Güncelleme :8 Mart 2005 Salı 14:02:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?