17
Mayıs
2024
Cuma
AĞIN - ELAZIĞ

Sigarayı altına tercih ettiler

Elazığ’ın Ağın ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Yentür’ün başlattığı Altın Hediyeli Sigara Bırakma Kampanyası’na bugüne kadar katılan olmadı.

Ağın Belediye Başkanı Mustafa Yentür, ilçe halkının daha sağlıklı yaşayabilmesine katkıda bulunmak amacıyla kendi imkanlarıyla 15 ekimde başlattıkları Altın Hediyeli Sigara Bırakma Kampanyası’na kimsenin katılmadığını söyledi.

Sigaranın azaltılması için tüm dünyada kampanyalar düzenlendiğini ve kullanıcılara sigarayı bırakmaları için teşvik edici hediyeler verildiğini ifade eden Yentür, "Ancak bugüne kadar kimse başvurmadı, galiba kendisine güvenen yok" dedi.

Kampanyaya katılanlara herhangi bir test uygulanmayacağını hatırlatan Yentür, şöyle konuştu: "Kampanyalara katılan tiryakilere, sigarayı bıraktıklarının belirlenmesi için tıbbi testler yapılıyor. Bu kampanyada ise hiçbir test yok...

"Vatandaşların ’sigarayı bıraktım’ demeleri yeterli olacak. Bu kişilere hemen altın hediye edeceğim. Belediyenin bu kampanyayla ilgisi yok. Altınları kendi bütçemden karşılayacağım. Benim için söz önemlidir. 35 milyon için yalan söyleniyorsa söylensin."

Kenthaber
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2004 Salı 17:38:20
Güncelleme :26 Ekim 2005 Çarşamba 14:16:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?