20
Mayıs
2024
Pazertesi
ALACAKAYA - ELAZIĞ

Kaymakamlık'dan şehit ailesine yardım

Elazığ`ın Alacakaya ilçesi kaymakamlığı Şırnak`ta şehit olan Piyade Çavuş Suat Çağların`ailesi ile ilçedeki gazelere yardımda bulundu. 

Kaymakam Gökhan İkitemur, yaptığı açıklamada, vatan için canlarını feda eden şehitlerin yakınlarına ve gerekse gazilere sahip çıkmanın kendileri için vazgeçilmez bir görev olduğunu söyledi. 

Bu kapsamda Şırnak’ta terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonda şehit olan Piyade Çavuş Suat Çağlar`ın ailesine Kaymakamlık tarafından gıda ve nakdi yardım yapıldığını ifade eden İkitemur, ``babası köy korucusu Abdülkerim Çağlar`ı evinde ziyaret ederek daima maddi ve manevi olarak yanlarında olduğumuzu, acılarını paylaştıklarımızı bildirdik. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla nakit para ve gıda yardımında bulunduk. yakacak yardımı da yapacağız. Bizler için hayatlarını veren şehitlerimizin geride bıraktıkları emanetlerini her zaman koruyacağız`` dedi. 

İkitemur, ayrıca ilçede Kıbrıs ve Kore gazileri de bulunduğunu, bu gazilerden ihtiyaç sahibi olan 6 gaziye yardımda bulunduklarını belirterek, ``gazilerimize yakacak yardımında da bulunacağız. Vatan savunmasında bulunan güvenlik güçlerimizin maddi ve manevi olarak bizden beklentileri doğrultusunda imkanlar dahilinde daima destek olacağiz`` diye konuştu. 

Piyade Çavuş Suat Çağlar, 27 Eylülde Şırnak`ta güvenlik güçlerince Namazdağı Uğurtepe mevkisinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit olmuştu.

kanaletv.com
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 11:30:04
Güncelleme :30 Ekim 2008 Perşembe 11:36:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?