5
Mayıs
2024
Pazar
BASKİL - ELAZIĞ
Belediye Sayfaları

Osman Benzeş


Elazığ Valisi Osman Aydın, en güzel yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu belirtti.
İş adamı Osman Benzeş tarafından Baskil İlçesi’nde yaptırılan "Şakir Benzeş Kültür Merkezi" törenle hizmete girdi. Açılış törenine Vali Osman Aydın, Baskil Kaymakamı Hasan Göç, Emniyet Müdür Vekili Hüseyin Akay, Zülfü Ağar Polis Yüksekokulu Okulu Müdürü Adem Kızılkaya, Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Bulut, iş adamı Osman Benzeş ile vatandaşlar katıldı.

Kültür merkezinin yaptırılmasında emeği geçen hayırsever iş adamı Osman Benzeş’e Vali Aydın tarafından şükran plaketi verildi.

Törende konuşan Vali Aydın, eğitim ve öğretim sayesinde gelişmiş ülkelerin büyük mesafeler kat ettiğinin altını çizdi. Vali Aydın, "İnsanımızı yetiştirebilmek, onları gelecek çağa hazırlayabilmek için eğitime önem vermek mecburiyetindeyiz. Devlet olarak biz büyük gayret göstermekteyiz. Zaten günümüzde en büyük yatırımlar eğitim alanında gerçekleştirilmektedir. Fakat hepsine yetişmemiz mümkün değildir. Halkımızın ve iş adamlarımızın da buna katkısı olması gerekmektedir" diye konuştu.

İş adamı Benzeş’in babası Şakir Benzeş anısına yaptırdığı 2 katlı Şakir Benzeş Kültür Merkezi’nde, bilgisayar odası, sinema salonu ve kütüphane bulunuyor.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar
  • engin uzun | neden baskilli ögrencilere verilen burs kesildi? | 194.27.48.xxx | 8.10.2009 14:17:32

    ben baskıllıyım. Erzurum da ingiliz dili ve edebiyatı okumaktayım. Gercekten bursa ihtiyacım var.Bir kaç üç kagatçı yüzden Osman bey tarafından verilen  burslar kesildi?     saygılarımla..............................