22
Mayıs
2024
Çarşamba
KEBAN - ELAZIĞ
Belediye Sayfaları

Turizm haftası bu yıl Keban'da başlıyor

Elazığ Valiliği, turizm haftası etkinliklerini bu yıl Keban ilçesinde başlatıyor. 

Kaymakam Hüseyin Çakırtaş, Turizm İl Müdürü Tahsin Öztürk, program sunucusu Bünyamin Eroğlu ve Ressam Abdullah Bulut'tan oluşan heyet, 15-22 Nisan Turizm Haftası kutlama programı çerçevesinde planlanan etkinliklerin yapılacağı alanı gezdi. 

16 Nisan Pazartesi günü saat 14.00'te Keban Kaymakamlığı önünde başlayacak olan etkinlik programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak. Daha sonra Turizm İl Müdürü Tahsin Öztürk tarafından haftanın açılış konuşması yapılacak. Vali Muammer Muşmal ve Kaymakam Hüseyin Çakırtaş'ın konuşmalarının ardından şiirlerin okunması, ödül töreni, Elazığ Belediyesi Mehter Takımı'nın konseri, kortej yürüyüşü, halk oyunları gösterisi, Kültür Merkezi'nde el sanatları sergisi ve Eğitimci-Ressam Abdullah Bulut'un resim sergisinin açılışıyla program sona erecek. 

Turizm Haftası kutlamaları çerçevesinde ayrıca, 18 Nisan Çarşamba günü öğretmenevi önünde saat 18.00'de bir konser düzenlenecek. 19 Nisan Perşembe günü 'Tarihi, Doğal Çevreyi Koruma ve Turizm Gezisi' çerçevesinde saat 14.00'te Harput'a gidilecek. 13 Mayıs Pazar günü ise Hazarbaba Dağı'na doğa yürüyüşü gerçekleştirilecek ve Hazarbaba Kayak Merkezi gezilecek.
İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2007 Çarşamba 13:41:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?