22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇAYIRLI - ERZİNCAN
Belediye Sayfaları

Başarılı öğretmenlre takdirname

2006-2007 eğitim öğretim yılında OKS ve ÖSS sınavlarında başarı gösteren Çayırlı merkez ve köylerindeki okullarda görev yapa idareci ve öğretmenlerden 17 kişiye ilçe kaymakamlığınca başarılı çalışmalarından dolayı takdirname verildi.

Çayırlı Kaymakamlığı makamında düzenlenen ödül törenine Kaymakam Abdullah Akdaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Tekçe ve öğretmenler katıldı. Kaymakam Akdaş burada yaptığı konuşmada, kaymakamlık olarak her zaman öğretmenlerin yanında olduklarını belirtti. Aktaş;" Öğretmenlerimizin yapmış oldukları özverili çalışmalarından dolayı onları takdirname ile taltif etmeyi uygun bulduk. Eğitim öğretim ülkemizin önemli olgusudur. Ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesi üzerine çıkarmanın tek ve yegane yolu eğitim ve öğretmenlerimizden geçmektedir. Bu güzel çalışmalarından dolayı öğretmenlerimizi kutlar başarılı çalışmalarının devamını diliyorum"dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Tekçe'de konuşmasında, eğitim öğretime açık okullarda her branştan öğretmenin görev yaptığını vurgulayarak;" Öğretmenlerimiz kendilerine verilen bu kutsal görevin bilinciyle her türlü zorluğa göğüs gererek görevlerini büyük bir özveriyle yapmaktadırlar. Gerek OKS gerekse ÖSS sınavlarında alınan başarılı sonuçlar ilçemizin eğitimdeki başarısının en güzel örneğidir. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda aynı başarının devamı için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Hedefimiz ilçemizin eğitimdeki başarı çıtasını daha da yükseltmektir. Öğretmenlerimizin bunu başaracaklarına inanıyorum"diye konuştu.

Yapılan konuşmalar sonrasında Kaymakam Akdaş öğretmenleri tek tek tebrik ederek kendilerine takdirnamelerini verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2007 Pazartesi 14:06:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?