22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇAYIRLI - ERZİNCAN
Belediye Sayfaları

Başkan Kılıç öğrencileri cevapladı

Çayırlı ilçesinde 29 Ekim İlköğretim Okulu’nda öğrenim gören 8.sınıf öğrencileri Belediye Başkanı Fevzi Kılıç ile görüştüler.

Zeynep Ruşen Kızgın, Beyza Müftüoğulları ve Songül Atik Türkçe Performans Görevi konusunda ödevlerini yapmak için Belediye Başkanı Fevzi Kılıç'a belediyenin Çayırlı'da eğitim alanında gerçekleştirdiği ve gerçekleştirmeyi planladığı projeler ile belediyenin çalışmalarıyla ilgili sorular yönelttiler.

Makamında kabul ettiği öğrencilerin sorularına cevap veren Belediye Başkanı Fevzi Kılıç,öğrencilerin belediyenin eğitim konusundaki faaliyetlerini ve belediyenin işleyişi ile ilgili olarak merak ettikleri konular hakkında bilgi edinme, kendilerinin ve arkadaşlarının karşılaştıkları sorunları dile getirmek için belediyeyi ziyaret ettiklerini belirtti. Başkan Kılıç," Bu bizler için sevindirici olmaktadır. Bu vesile ile hem ödevlerini yapmış olacaklar, hem de küçük yaşta demokrasi kültürünü öğreniyorlar. Öğrencilerimize başta belediyenin çalışmaları olmak üzere, özellikle eğitim konusunda belediye olarak bugüne kadar yaptıklarımız, ilk ve orta öğretimde ilçemizdeki eğitim kurumlarının fiziki açıdan tamamlanması, inşaatları devam eden sosyal, kültürel ve sportif amaçlı tesislerle ilgili bilgiler verdik. Bizler öğrencilerimizin bu şekilde belediyeyi ziyaret ederek bilgi edinmeleri onların araştırmacı bir ruha sahip olmalarından dolayı memnunuz.Eğitim öğretim konusunda devletin yürüttüğü çalışmalara belediyemiz imkanlarıyla katıldığımızı ve bundan böyle öğrencilerimize her türlü desteği vereceğimiz belirtmek isterim"dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2007 Cuma 16:35:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?