15
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇAYIRLI - ERZİNCAN
Belediye Sayfaları

Fakirler sevindirildi

Çayırlı ilçe Kaymakamlığı SYDV tarafından ilçe genelinde ihtiyaç sahibi 327 aileye Ramazan ayı nedeniyle gıda yardımı yapıldı.


Çayırlı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca Ramazan ayı nedeniyle dar gelirli ailelere içerisinde şeker, zeytin, pirinç, salça, makarna vb. gibi gıda maddelerinin bulunduğu yardım paketleri dağıtıldı.


Kaymakam Abdullah Akdaş, muhtaç ailelere düzenli olarak yapılan yardımlarla ilçedeki mağduriyetin kaldırıldığını belirterek," Her yıl olduğu gibi bu yılda SYDV aracılığıyla Ramazan ayına girilmesinden dolayı ilçe genelinde ki ihtiyaç sahibi 327 vatandaşımıza gıda yardımında bulunduk. 327 vatandaşımızın tespiti vakıf mütevelli heyetince titizlikle yapılmıştır. Bu yardımlar yapılırken ilçe merkezi ve köylerinde oturup gerçekten ihtiyaç sahibi dar gelirli aileler olmasına özen gösterdik. Ayrıca ilçe merkezi ve köylerindeki ilköğretim okullarında öğrenim gören 327 öğrencimizin herbirine 100 ytl eğitim yardımı yapılacak.Devletin kıt imkanlarla fakir ve yardıma muhtaç insanlara göndermiş olduğu her türlü imkanı gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaştırma konusunda mütevelli heyeti olarak elimizden geleni yapmaktayız"dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2007 Çarşamba 13:19:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?