16
Mayıs
2024
Perşembe
ÇAYIRLI - ERZİNCAN
Belediye Sayfaları

Karasu ailesine kaymakamlık sahip çıktı

Çayırlı ilçe merkezinde zihinsel özürlü çocuğuyla birlikte kötü şartlarda hayatını sürdürmeye çalışan Karasu ailesine kaymakamlık sahip çıktı.


Kaymakam Abdullah Akdaş uzun zamandır özürlü çocuğuyla birlikte zor şartlar altında yaşamaya çalışan Yeter Karasu´'yu (55) Fatih mahallesindeki harabe evinde ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Kaymakam Akdaş, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Fatih Mahallesi´nde bulunan eve 4 bin ytl harcamayla tadilat yapılarak aileyi temiz bir mekana kavuşturduklarını söyledi.

Evin elektrik ve içme suyu bağlantılarını da gerçekleştirdiklerini belirten Abdullah Akdaş, “SYDV her zaman fakir ve yardıma muhtaç insanların yanındadır. Yeter Karasu isimli mağdur vatandaşımıza ulaşmanın ve yardım etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bu durumda olan vatandaşlarımıza gerekli yardımı yapmaya devam edeceğiz. Karasu ailesinin tüm masrafları kaymakamlığımız tarafından karşılanmaktadır. Devletin fakir ve yardıma muhtaç olanlara gönderilmekte olan her türlü imkanı Karasu ailesi gibi gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın gayreti içerisindeyiz" dedi

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2007 Salı 14:52:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?