30
Mayıs
2024
Perşembe
İLİÇ - ERZİNCAN
Belediye Sayfaları

Kadastroda son aşama

 Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünce ölçümleri ihaleye verilen 28 köyümüzün ihalesini Malatya ilinden Eraslanlar adlı Müteahhit firma tarafından alınarak ilçeye şantiyesini kurdu.

Hızla arazi çalışmalarına başlayan firma yetkililerinden alınan bilgilere göre bu yıl içerisinde toplam 28 köyde 33.000 parsellin arazi çalışmaları tamamlanarak teknik evrakları düzenlenme aşamasında olup,Temmuz ayı itibariyle bu köyler askıya çıkartılması planlanmaktadır.

Arazi Çalışmaları Bitirilen Köyler;

K.Armutlu, Doğan, Kayacık, Yakuplu, B.Armutlu, Doruksaray, Çilesiz, Bağlıca, Atma, B.Köy, Çaltı, Altıntaş, Bağıştaş ve Dostal, Karakaya, Sarıkonak, Ortatepe, Uluyamaç, Turgutlu, Bürüncek, Dolugün, Güngören, Yalıngöze, Yılmaz, Çaylı, Bağcuğaz, K.Gümüşlü ve Ağıldereköylerinin arazi çalışmaları tamamlanmış olup, büro çalışmaları devam etmektedir.

İkinci Etap olarak ihaleye verilen ve SANEL Harita tarafından alınan Boyalık, Sularbaşı, Yaylapınar, Leventpınar, Bozyayla, Çiftlik, Uğur, Dikmen, Kuzkışla, Balkaya, Bozçalı, Konukçu, İskamköndi, Sarıpınar, Çobanlı, Özlü, Kuran Köylerimiz de ise çalışmalar başlamış olup, ölçüm işlemlerinin devam ettiği 2008 yılında ise büro işlemlerinin tamamlanacağı yetkililerce belirtilmiştir.

iliç kaymakamlığı
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2008 Çarşamba 14:01:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?