20
Mayıs
2024
Pazertesi
OTLUKBELİ - ERZİNCAN

Türk Telekom İnternet Evi

Erzincan'ın Otlukbeli ilçesine 20 bilgisayardan oluşan internet evi açıldı.

Kaymakamlık Toplum Merkezinde açılan Türk Telekom İnternet Evi halka açık olarak internet erişimi sunmaya başladı.


Proje kapsamında ilçe kaymakamlığının katkılarıyla Türk Telekom arasında protokol imzalanmış, yer tespiti yapılmış, Türk Telekom Erzincan İl Müdürlüğü tarafından modem, kablolama, bilgisayar, yazıcı ve çalışma masaları kurulması tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu.


İnternet evi açılış töreninde konuşan Kaymakam Şefik Aygöl, sanayi devriminden sonra bilgi çağına geçline dünyamızda bilgi ve iletişim insanoğlu için hemen hemen en önemli etken olduğu günümüzde hızlı bir gelişim ve değişimin başlandığına dikkat çekti.

Kaymakam Aygöl;" Bu sürecin en önemli sloganı değişmeyen tek şey değişimin ta kendisi olarak benimsenmiş ve bu süre halen devam etmektedir. Kitle iletişim araçlarının, bilişim ve gelişim teknolojisinin gelişmesi bu süreci tetiklemiştir. Günümüzde bilgiye sahip olan, bilgiyi kullanan toplumlar diğer toplumlara nazaran bir adım öndedir. Ülkemizin de Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkması için bilgili insanlara her zamankinden daha fazla ihtiyaç vardır. Bu proje eğitimli insanlar yetişmesine önemli katkı sağlayacaktır. Bu konuda sosyal sorumluluk ilkesini yerine getiren Türk Telekom yöneticilerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum"dedi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2008 Çarşamba 16:40:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Rehim Bedir IP: 78.176.123.xxx Tarih : 9.02.2008 20:54:01

Sayın Kaymakam Şefik Aygöl Beyefendiye TT internet evinin açılışına göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim. İstanbul Turk Telekom Çalışanı olarak Sizinle Gurur Duyuyoruz. İstanbul/Otlukbeli Sevdalısı /Rehim BEDİR