17
Haziran
2024
Pazertesi
TERCAN - ERZİNCAN

ASKF Tercan'da toplandı

Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu toplantısı merkezde bulunan federasyon bürosu yerine Tercan’da yapıldı. Toplantıların artık İl merkezi dışındada yapılarak bölgeler arası iletişimin sağlanmasının hedeflendiği açıklandı.

Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetim kurulu toplantısında değişiklik yapıldı. Şimdiye kadar federasyon yönetim kurulu toplantıları il merkezinde ASKF bürosunda yapan ASKF son toplantısını Tercan’da yaparak bir ilke imza attı.

ASKF yönetim kurulunun tamamının katıldığı toplantı geçtiğimiz Pazar günü yapıldı. Toplantıda web sayfası oluşturulması, 1.amatör küme 2.devresinin başlama tarihinin müzakeresi, 1.devrenin değerlendirilmesi, 22 Ekim 2005 tarihinde Ankara da yapılan TASKK Genel kurulunun değerlendirilmesi gibi bir çok konu üzerinde yapılan görüşmeler neticesinde karara bağlandı.

Ayrıca toplantıya ASKF’nin daveti üzerine Tercan 17 Şubat Belediye spor ve Mercan spor Kulüp Başkanları da katıldı. Toplantı sonrası Tercan 17 şubat Belediye spor-Kavakyolu spor arasındaki 1. amatör küme karşılaşması seyredildi. İlçe merkezi ve çevre belde spor kamuoyu tarafından taktirle karşılanan ASKF yönetim kurulu toplantısının bundan böyle bu şekilde il merkezi dışındada toplanmasının bölgeler arası iletişimin sağlanmasına kolaylık sağlayacağını söyleyen Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Emin Turan, “Federasyon yönetim kurulunun il merkezi dışında ilk kez Tercan da toplanma fikri yönetim kurulu üyelerinin tümünündür. Böyle bir kararla il merkezi dışında ASKF yönetim kurulu toplantısı yapmak ve yapılan yer kulüp başkanlarının toplantıda hazır bulunmaları sorunların yerinde tespiti ve değerlendirilmesi açısından çok yararlı olmuştur. Alınan kararların anında ve yerinde çözümü kolaylaşmıştır. Bu tür etkinliklerimiz artarak devam edecektir açıklamasında bulundu.

Yasin Köz / Kenthaber / Erzincan
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2005 Salı 10:12:15
Güncelleme :16 Kasım 2005 Çarşamba 13:40:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ERTUĞRUL KORKMAZ IP: 212.175.112.xxx Tarih : 14.11.2007 08:47:04

slm artık tercan spor dan başarı bekliyoruz TERCAN SPOR