19
Mayıs
2024
Pazar
TERCAN - ERZİNCAN

Başkan Yılmaz görev başında

Erzincan’ın Tercan ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Belediye Başkanı seçilen Mehmet Yılmaz görevine başladı.

Mazbatasını aldıktan sonra Tercan Belediyesi’ne gelerek koltuğuna oturan Mehmet Yılmaz, bina girişinde belediye personeli tarafından karşılandı. Göreve başlaması dolayısıyla makamında yaptığı kısa konuşmada, parti rozetini bir kenara koyduğunu dile getiren Mehmet Yılmaz, “Artık Tercan’ın belediye başkanıyım. Bu makam, herkese eşit mesafede olmamızı gerektirir. Bu bilinç ve şuurla görevimi yapacağım. Daha gelişmiş bir Tercan için gecemi gündüzüme katarak çalışacağım. Allah’ın izni ile arkadaşlarımla birlikte bize gösterilen teveccühe layık olmaya çalışacağız. Bize güvenenleri mahçup etmeyeceğiz.” diye konuştu.

Başkan Yılmaz daha sonra makamında tebrikleri kabul etti.

 

iha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 19:21:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bekir türkeş IP: 78.182.221.xxx Tarih : 12.11.2009 11:52:33

sevgili başkan 2009 yerel seçimlerinde büyük bir mücadele vererek tercan halkının takdiriyle belediye başkanlığına seçilerek büyük bir yükün altına girmiş bulunmaktasınız bu yükün altından başarıyla çıkacağınızdan emin olup ekibinizle beraber büyük çaba harcıyacağınızı bildiğimden görevinizde üstün başarı dileğimle saygı ve muhabbetlerimi sunarım.ALLAH yardımcınız olsun.şehir kulübünüzün tekrar hizmete açılmasını ve 17 şubat spor kulübümüzün ikinci lige çıkması konusunda hepberaber çalışarak en kısa zamanda başarılarınızın devamını dilerim saygılarla BEKİR TÜRKEŞ