20
Mayıs
2024
Pazertesi
TERCAN - ERZİNCAN

Öğrenciler için yardım kermesi

Erzincan Hanımlar Derneği tarafından Tercan ve Çayırlı ilçelerindeki çeşitli okullarda öğrenim gören ihtiyaçlı öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Çayırlı Belediye Başkanı Fevzi Kılıç'ın açılışını yaptığı kermesin amacı hakkında bilgi veren organizasyon sorumlusu Oktay Yılmaz, dernek olarak amaçlarının Tercan ve Çayırlı ilçelerindeki ilköğretim ve orta öğretim kurumlarında öğrenim gören yardıma muhtaç öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu belirtti. Yılmaz;" Halkın ortaklaşa yaptığı yardımlarla hazırlanan ürünlerin satışa sunulduğu kermesten elde edilecek gelirin tamamı ihtiyaçlı öğrenciler için kullanılacak. Kermes zincirinin ilk halkası Tercan'da ikinci halkası ise Çayırlı ilçemizde gerçekleştirildi. Eğitime katkı sağlamak amacıyla düzenlenen kermes 3 gün sürecek. Kermesin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"dedi.

Katılımın yoğun olduğu kermeste alışveriş yapılarak öğrencilere katkıda bulunuldu. İlçe halkının ilgi gösterdiği kermeste konuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

.
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2008 Perşembe 11:43:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?