18
Mayıs
2024
Cumartesi
TERCAN - ERZİNCAN

Tercan'da zirve hazırlığı

TERCAN KALKINMA VE İSTİŞARE ZİRVESİNE HAZIRLANIYOR

Tercan Kalkınma ve İstişare Zirvesi 18 Şubat’ta Vali abdulkadir Demir başkanlığında yapılacak.

Tercan kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, zirve öncesi hazırlık ve ön tespitleri belirlemek üzere istişare toplantısı yaptı. Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan istişare toplantısına İlçe belediye başkanı Mehmet Yılmaz, belde belediye başkanları il genel meclis üyeleri esnaf ve çiftçi temsilcileri, kamu kurumların amirleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Kaymakam Bilgin, toplantıda yaptığı konuşmada, “Tarihi zirve ilçemizde ilk defa yapılacaktır. Bu bizim için büyük bir fırsattır. Toplantıda ilçemizin, beldelerimizin kurumlarımızın esnafımızın çiftçimizin sorunları nelerdir bunları ele alacağız” dedi

Toplantıda daha sonra Tercan Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, belde belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, il genel meclis üyeleri, kurum amirleri, esnaf ve çiftçi temsilcileri toplantıyla ilgili değerlendirmelerde bulundular.

Talepleri ve sıkıntıları dinleyen ve not alan ilçe kaymakamı Bilgin, yapılan istişare toplantısında ele alınan konuların bir dosya halinde zirve toplantısına sunulacağını bildirdi.

TERCAN KALKINMA VE İSTİŞARE ZİRVESİNE HAZIRLANIYOR
TERCAN KALKINMA VE İSTİŞARE ZİRVESİNE HAZIRLANIYOR
TERCAN KALKINMA VE İSTİŞARE ZİRVESİNE HAZIRLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2010 Cuma 13:33:41
Güncelleme :12 Şubat 2010 Cuma 13:34:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?