1
Mayıs
2024
Çarşamba
ÜZÜMLÜ - ERZİNCAN
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Erzincan Üniversitesi Üzümlü Meslek Yüksekokulu

Tarihçe

Erzincan Üniversitesinin merkez yerleşkesi dışında kalan Üzümlü Meslek Yüksekokulu, Yükseköğretim Kurulu’nun 15.09.2008 tarih ve 4034 sayılı kararı ile kurulmuştur.

Misyonu;

Gelişen teknoloji ile birlikte iş dünyasının ihtiyaç duyduğu uluslararası standartlarda mesleki-teknik ve iktisadi-idari eğitimin gerektirdiği bilgi, beceri ve çağdaş niteliklere sahip çözümleyici, yönetici ile işgören arasında köprü kurabilecek üstün nitelikli ara eleman yetiştirmek için çağdaş eğitim ortamını sağlamaktır.

Vizyonu;

Çağdaş mesleki teknik, iktisadi ve idari eğitimin gerektirdiği bilgi, beceri ve teknolojik gelişmelerde yüksek standartlara sahip, uluslararası platformda aranılır nitelikte ara teknik elemanlar ve meslek uzmanları yetiştiren; yenilikçi, paylaşımcı ve sanayi ile sürekli işbirliği içerisinde, mensubu olmaktan gurur duyulan öncü bir eğitim kurumu olmaktır.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Üzümlü Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü
Adres2 :Üzümlü / Erzincan
Posta Kodu :
Telefon :0 446 411 34 62 (Santral)
Faks :0 446 411 34 63
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.